Prinsesorna Maja och Olivia

Det började hema i slotet. Den dagen då allt började stog Maja och spelade blinka lilla stjärna och Olivia läste i en serietidning. när Maja råkade spela på fel tanjent sprutade det ut slajm. Med slajmet följde det med en lapp på lappen stog det att de skule gå ut i skogen. Älvan tingeling va prinsesornas skydsälva. Tingeling och Prinsesorna förstog att det kunde va en fäla men dåm jorde såm det stog dom pakade en matsek och fixade djuen och sedan gav de sig iväg. Longt om lenge kom det till en grotta.dåm beslöt att slå läger där. På kvelen tände de en lägereld sen gick de och la sig. dåm hade dragit en sten för öpningen så inge fara kund komain.

När det gick utifrån  grotan såg de roboten taurus och taurus såg dåm. Han försökte slajma dom med svimslajm. då kom onda greve gaaargamel men prinsesorna va skikliga och van mot Taurus.men gargamel klarade sig. Gargamel hade en plan han tengte ha prins komeljus till lokbete.när prinsesorna kom och skule redda prinsen blev de fångade. Skyddaälvan Tingeling kom och sa

-ni är bra kom igen!!!ni kkan hopa över. Prinsesorna hoppad över stangslet. gargamel slog rakt under Olivia och var inte beredd på att få Olivia i huvet.Han fik hjärtklapningoch dog.Sen levde de lykliga i ala sina dar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s