Vecka 22

Måndag:Pojkarna hade idrott.Vi spelade fotboll.Vi åt Kassler Karlsson och flickorna kollade av sin läsutvecklling.

Tisdag:Vihade läxdag och i Lyckoslanten hade vi läst om OS.Vi hade en tipsrunda med frågor om OS.Nu vet vi jättemycket om OS:att OS går i London i år, det är OS vart fjärde år och elden symboliserar fred, seger och vänskap.Ringarna är fem och blå, svart, röd, gul och grön. Vi hade samarbetsövningar i grupper.

Onsdag:Vi gick till Sagoslottet, där lekte vi i slottet, i skogen och vid vattnet. Det fanns fanns faktiskt ett slott och en ihålig sten.Det vaar ganska långt att gå, men vi klarade det!!!!

Torsdag: Då satte vi musik till våra Moffelsånger, och spelade in dom.

Fredag vi fick titta och lyssna  på allas Moffelsånger, flickorna hade idrott och vi bestämde vad som skulle stå i bloggen.Allra sist hade vi elevens val:

 

Och andra sydde vidare på kompisar till Mofflorna:

När vi skriver på bloggen är det ibland några av barnen som gör det själv eller så gör vi som idag att vi gör det tillsammans och då får fröken vara sekreterare, men alla hjälps åt att komma ihåg och berätta.

 

 

Annonser

Om LEnaNorgren

Jag jobbar som förstelärare i IT och digitala verktyg i Umeå kommun på Storsjöskolan i Holmsund. Jag har en bakgrund som förskollärare i begynnelsen efterhand jobbade jag på fritids för att parallellt läsa it kurser på Umeå universitet och slutligen ta en lärarexamen i de tidigare åren!!! just nu är jag klasslärare i en tvåa. Har ett brinnande intresse för att lära och tycker det är spännande hur kunskap uppstår samt drivs av min nyfikenhet. Har ett motto: o...o...o...möjlighet, det finns alltid flera möjligheter, se dessa!
Det här inlägget postades i Vad har hänt i veckan?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s